joi, 22 ianuarie 2009

A doua zi in Jasna

Sar direct la ziua a doua pentru ca prima a fost cam de kko. Totusi o sa amintesc in treacat ca am sosit cu bine , ne-am incurcat numai de vreo 2 ori in Kosice si Poprad parca. In rest drmul ok cu exceptia faptului ca au fost portiuni destul de multe de ceata deasa. Precum ziceam eu in fata, Pustiu in spate , viteza de croaziera (90-100, ca Pustiu are rau de viteza iarna) si in final eu am scos consum mai bun ca el :) Dupa cazare ne-am pornit la ski, dar a iesit cam de kko : in prima faza am gasit loc intr-o parcare din care mai tarziu (dupa ce am carat ca trei ninja schiurile pana la telecabina) ne-am dat seama ca nu aveam acces decat la partii negre. Ne-am enervat si ne-am intors si am parcat aproape romaneste pe strada. Cand am ajuns la partii a inceput sa ploua ... si in final ne-a plouat de ne-am udat pana la piele . Senzatie de kkt, deceptie aproape totala. Am bagat o piscina si mancare la hotel dar oricum eram rupt si ne-am culcat terminati la 7.
Dimineata deceptia a devenit totala cand am realizat ca a plouat toata noaptea si vremea era de kko once again. Receptionera ne-a spus ca ninge la 1600 m dar prima zi instalatia de telescaun care ne ducea acolo nu era functionala. Azi a fost, si a fost super . Zapada nebatuta, dar nu ne-a impiedicat de la o zi super de ski. Am facut doar o pauza de cafea. Eu am ajuns la concluzia care trebuia sa o fi invatat cu manusile din Plus, cu ochelarii. Cum spunea John, am ajuns sa-mi iau de aici , la 30 Euro ceva italienesti de care nu am auzit. Ma mai uit in seara asta si daca nu, imi cumpar aia de la receptie de la hotel.
Acuma mergem sa mancam, ca la Pustiu i s-au lungit urechile mai mult de foame. Apoi probabil un ping-pong sau biliard functie de dispozitia slovacilor.
Impresii despre ce-i aici ca si servicii si oameni nu am chef acuma sa scriu, dar per total e peste ok .
Faceti ceva cu actiunile alea sa pot si eu sa ma simt bine pana la capat ! :)

Un comentariu: