marți, 27 ianuarie 2009

Ultima zi, intoarcerea

Ultima zi a fost probabil si cea mai reusita sportiv. Am schiat pana la amiaza aproape fara oprire. L-am convins la un moment dat pe Pustiu sa bem o cafea/ceai scurt si apoi am continuat coborarile cu perioada de odihna doar pe telescaun. Asadar, dupa cum v-ati dat seama, cand am ajuns in Jasna a inceput sa ploua, si apoi cand am plecat vremea a devenit super pentru ski. Eh asta e norocul cateodata, totusi am convenit ca nu avem de ce ne plange asa tare ca miscare totusi am facut, chiar daca uneori in conditii extreme.
Ajunsi la hotel am facut un dus si ne-am pornit la ora 15 catre casa.
De data asta nu ne-am mai incurcat si am gasit si problemele navigarii cu GPS-ul. E bine sa te increzi in el, dar e si mai bine sa stii directia (orasele mari ce ar trebui sa apara pe indicatoare) si sa urmaresti semnele de circulatie. Cazul clar a fost Slovacia, care a mai construit ceva autostrazi si drumuri expres intre timp, si hartile nu erau actualizate. Bineinteles ca am picat "de fraier" in Oradea, unde eu am gresit o intersectie si a devenit motiv de distractie pentru Pustiu & CO. Concluzia e ca am ajuns la 24:00 in Cluj, cu 2 opriri din care una la un restaurant unguresc unde l-am invatat pe Pustiu diferenta intre KFC si gulas traditional unguresc.
Date despre consum mi-am propus sa obtin, dar nu prea mai am nici un chef cu toata criza asta. De fapt nici timp de calcule, tabele si harti nu mai am asa incat le las pe data viitoare. Despre cheltuieli ... nu am chef sa totalizez, dar oricum undeva sub 500 E cu totul.
A fost prima vacanta in ultimii ani, si nu-mi pare rau ca am fost. Ba din contra, parca mi-am mai incarcat bateriile chiar daca pentru scurt timp; si acum incep sa inteleg si rolul concediului cateodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu