marți, 20 ianuarie 2009

Plecarea

Plecam mai repede cu aprox 1 ora.
Stiti cum e : emotiile de dinaintea drumului nu ne dau pace. Suntem entuziasmati sa punem in aplicare tot planul ce l-am detaliat, si sa ne vedem ajunsi cu bine pe partia de ski. Probabil Kiki poate sa detalieze, si sunt convins ca o va face cum numai el stie, zilele astea. Daca-l vedeti nervos nu va impacientati ca-i trece repede. Sper doar ca o sa lucreze mai cu spor, avand acuma spatiu de desfasurare, ca nu ne vom trezi cu scaunele rupte la birou si mesele pictate cu "I wish you ..." Data viitoare a promis ca studiaza si el berea slovaca, drumul pana acolo si viteza partiilor din Jasna :P

De cand am ajuns acasa tot impachetez si pun mancare. Acuma e momentul adevarului , transportul in masina, un semn de la Pustiu, decolarea, intalnirea si tot drumul plin de injuraturi cu ce am uitat acasa.

Si inca o data, nu va lasati impresionati de planurile marete si discutiile interminabile (in pauza la CO) ca e vorba de doar 4 zile.

5 comentarii:

  1. Pamfile, Itzidoare, n-ati ajuns , mah ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Skiati ceva au ba?
    Aveti si costume ca ale astora la voi?

    http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=1778399&server=vimeo.com&show_title=1%20&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=13

    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  3. bai , spune-i lu' Pushtiu sa vina repede in tara...ca o nascut John....Maria-Larisa...asa ca pustiule , maine la servici, ca si asa ploua acolo :)

    RăspundețiȘtergere